AKTIVITEITEN   2016
Waar de "stichting de Oude Molen " haar medewerking aan heeft verleend.

• Zondag 20 maart onze medewerking verleent aan de de 25e Brabantse Molendag.
    • Zaterdag 9 april onze medewerking verleent aan de lentemarkt 's-Gravendeel
    • Zaterdag 23 april onze medewerking verleent aan de bloesemmarkt bij Streekwinkel Roks.
    • Zaterdag 14 en Zondag 15 mei in samenwerking met de zendamateurs van VERON afdeling 54.
      het molenweekend verzorgd.
    • Vrijdag 27 mei onze medewerking verleend aan een verjaardagsfeestje.
    • Zaterdag 28 mei werd er door de Bridge Club Willemstad de jaarlijkse fietsdrive georganiseerd.
      De Oude Molen was een van de gastlokaties waar werd gespeeld.
    • Zondag 29 mei voor de 6e keer de "ART FESTIVAL THE OLD MILL" in Oudemolen gehouden.
    • Zaterdag 18 juni waren wij "rustplaats"/"stempelpost" voor de 54e Suikerstad Mars en de
      23e Suikerstad Tour een wandel- en fietsevenement georganiseerd door "suikerstad-sportief" Dinteloord.
    • Zaterdag en zondag 25 en 26 junibij de Prullenkast, de Ruigenhilfair.
    • Zondag 24 juli kersenmarkt van de Zuylenhoeve.
    • Dinsdagavond 26 juli, was de molen opgenomen in de 1ste etappe van de fiets driedaagse van Dinteloord.
      Die voor de 20 ste keer was uitgezet door vollyalvereniging VoVerDi uit Dinteloord.
    • Zondag 27 augustus weer gestaan op de braderie als afsluiting van de "Fendertse week"
    • Zaterdag 10 en zondag 11 septemberKunst- en cultuurweekend
      Kunstenars Connie van der Pol was beide weekenden te gast.
      Op 11 september was Atletiek Vereniging Standaarbuiten (AVS90) te gast (Stempelpost / rustplaats wandeltocht)
    • Zondag 27 november 2016 WINTER FAIR in Oud-Gastel
    • Vrijdag 9 december onze medewerking verleent aan de kerstmarkt te Fijnaart.

• Bezoek gehad van een klas van een Christelijke Basisschool "Het Bastion" uit Klundert.
    • Door 2 dames werden voor een door hun uit te voeren project foto's gemaakt van en in de molen.
    • op 1 juli is er een huwelijks reportage gemaakt op de molen.
    • In 2016 hebben we 965 bezoekers mogen ontvangen.